Smeermiddelen & Vloeistoffen

Het gebruik van het juiste smeermiddel en vloeistof voor uw voertuig is van groot belang.

Read more

Accessoires

Bij Starautomaterialen bent u aan het juiste adres voor accessoires van auto’s. Ons assortiment bevat een ruime hoeveelheid; van grote onderdelen:

Read more

Motor

De motor van een auto is het belangrijkste onderdeel, want zonder motor is rijden niet mogelijk. In de motor van een auto wordt de brandstof verwarmd. De warmte wordt vervolgens omgezet in energie.

Read more

Remmendelen

Remmendelen zijn alle onderdelen die voorkomen in het remsysteem van een voertuig.

Read more
Middel 5

Trekhaken & Uitlaten

Voor een uitgebreid overzicht van de afneembare en vaste trekhaken, kunt u ons assortiment bekijken.

Read more
Autoverzorging

Autoverzorging

Het onderhouden van de technische onderdelen van een auto is belangrijk, maar net zo belangrijk is de autoverzorging van in- en exterieur.

Read more
Onderstel

Onderstel

Het onderstel van een auto is het geheel van bodemplaat, kokers, wielophanging, assen en motor- en versnellingsbak ophanging. Een goed onderstel van de auto is essentieel om veilig en met plezier te kunnen rijden.

Read more
Carrosserie

Carrosserie & Verlichting

De carrosserie is het frame van een voertuig, zonder alle losse onderdelen meegerekend. De carrosserie biedt bescherming aan de bestuurder, maar ook is het bepalend voor hoe de auto eruit ziet.

Read more

Gereedschappen

Goed gereedschap is van groot belang om auto’s te repareren, onderdelen te vervangen en onderdelen efficiënt te monteren.

Read more

Banden & Velgen

De banden en velgen van een auto dienen te allen tijde robuust en betrouwbaar te zijn. Op goede banden kunt u probleemloos duizenden kilometers rijden.

Read more

Aandrijving

De aandrijving van de auto zorgt ervoor dat het voertuig zich voortbeweegt. De aandrijving van een auto kan onderverdeeld worden in drie soorten. Een voorwiel, achterwiel of vierwielaandrijving

Read more

Airco & Koeltechniek

De nieuwere automodellen beschikken tegenwoordig allemaal over een airco of koeltechniek. Dit is een onderdeel dat het nodige onderhoud vereist.

Read more

Overige

Voor al uw overige benodigdheden voor in- en exterieur van auto’s, kunt u hier verder kijken.  Heeft u in onze menu items niet kunnen vinden wat u zocht? Dan is de kans groot dat u het bij onze overige producten wel vindt.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie over ons uitgebreid aanbod aan automaterialen! Zie onderin de telefoonnummer van dichtstbijzijnde vestiging. Wij helpen u graag verder!

Neem Contact Op

Wilt u meer weten of wilt een afspraak maken voor één van onze services? Vul het bijstaande contact formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.